Loading... Please wait...

Our Newsletter


Industriële Bedieningspanelen

FrançaisDeutschItalianoDutchPolskiPусскийEspañolEnglish

 

In ons hoofdkantoor in Southport beschikken we over volledig uitgeruste werkplaatsen met ervaren paneelbouwers en bedraders die, samen met ons team van ingenieurs, ons in staat stellen een complete oplossing aan te bieden voor klantenbehoeften voor controlesysteemvereisten.Control Panel 1

Via het gebruik van de allerlaatste fabricagetechnieken, in combinatie met de traditionele methodes die hun nut reeds hebben bewezen, zijn we in staat een dienst te verlenen die tegemoet komt aan de specificaties opgegeven door de klanten en dit op de meest rendabele en tijdige manier mogelijk.

Ook al omvatten onze kernpaneelbouwprojecten de nauwkeurige en economische besturing van procestemperatuursystemen, daarnaast staan we ook in voor alle types paneelwerk waControl Panel 2aronder motorbesturingscentra (MCC’s), instrumentatie, programmeerbare logische sturingen (PLC’s), machinebesturingssystemen, enz.

Onze ingenieurs worden opgeleid volgens de strengste normen en ze gebruiken hun ervaring om te verzControl Panel 3ekeren dat de klantenbehoeften vanaf het begin van elk project volledig begrepen worden en dat prijsopgaves, ontwerp, bouw, keuring, levering en installaties voldoen aan de verwachtingen.

Alvorens de klant zijn goedkeuring geeft, worden alle bedieningspanelen zorgvuldig getest en geïnspecteerd aan de hand van kwaliteitsprocedures die gevolgd en gedocumenteerd worden doorheen het ganse productieproces.Via deze methode zijn we in staat de hoge kwaliteitsnormen te halen vereist door onze ISO9001- certificatie.

Documentatie kan worden ontwikkeld en voorgelegd in overeenstemming met elke klantenspecificatie.Tekeningen worden gemaakt met de nieuwste AutoCad-systemen, en alle technische bestanden kunnen in manuele vorm (hardcopy) of in elektronisch formaat op CD worden verstrekt.

Onze technische software-ingenieurs bieden het schrijven van of het aanpassen van programma’s aan op bestaande toestellen, die kunnen worden uitgevoerd in-house of op locatie.Typische projecten zijn o.a. ladderdiagram, gebruikersinterface (Human Machine Interface-HMI), communicaties en procesregelaars.

 

   

 

 


 

Feedback Cookies in Use